ЗА НАС

Галерия INSPIRIO е открита като обществено достъпно пространство през м. Ноември 2018, като звено към “Фондация за Интелигентен растеж”, с цел реализиране на целите и.
“Фондация за Интелигентен растеж” развива дейност в областта на културата и образованието, чрез различни дейности свързани с изобразителното изкуство, като голяма част от тях са благотворителни и насочени към деца в неравностойно положение и рискови групи, с цел да ги интегрира успешно в обществото.
Други от целите на Фондацията са свързани с популяризирането на постиженията на деца и младежи с изявени способности в областта на изобразителното изкуство, на хуманитарните и технически науки.

Галерия INSPIRIO също така предлага и възможност за пряк досег до изобразителното изкуство - развлекателни уроци по рисуване в приятната атмосфера на галерията, гарнирани с добро настроение и чаша хубаво вино - “INSPIRIO с вино” - прекрасен начин за отпускане след работен ден!

И не на последно място, Галерия INSPIRIO предлага на своите клиенти богат асортимент от картини, в различни стилове, както на млади, така и утвърдени автори.

________________________


Luxurygifts.bg е платформа за онлайн продажби на луксозни стоки, аксесоари, парфюми, както и на избрани марки алкохолни напитки и висококачествени пури и пурети.
Платформата дава допълнителна възможност на клиентите на представителния ни магазин, да получат желаните от тях продукти на същата цена и със същото качество!

Магазинът ни се намира в гр. София на адрес бул. “Шипченски проход” 43 (срещу Търговски комплекс Галакси). Работим всеки ден от 10 до 21 часа, в неделя от 10 до 18 часа.
Ние работим само с утвърдени вносители и официални представители за България, за да гарантираме отличното качество на продуктите, които предлагаме. Всички артикули от групите кожени изделия, пишещи средства и запалки са с гаранция.
Постоянно допълваме асортимента си според нуждите и предпочитанията на нашите клиенти.

Екипът ни е на Ваше разположение, при необходимост от допълнителна информация или за проверка на стокова наличност. Може да се свържете с нас по един от следните начини - на телефон 0895 591 188 или да ни пишете на shop@luxurygifts.bg

Ние ще Ви помогнем да направите всеки момент специален!

Нашият магазин

  • Адрес: гр. София, п.к. 1113,

  • жк. Гео Милев, бул. Шипченски проход 43

  • /срещу Търговски център Галакси/